Поръчай Профил
052 0879 0882 0898 0877
644 444
Или на: 0882 0898 0878
644 644
намирате се на страница:

За нас

“ТРИУМФ ТАКСИ” ООД е най-бързо развиващата се на пазара таксиметрова компания. От създаването си през 2011 год. централата се превърна в най-предпочитаната сред гражданите и гостите на Варна.

Нашата репутация се гради върху коректността на нашите услуги,изпитани и доказани с дългогодишен опит и упорита работа.Отнасяме се с изключително уважение към всеки клиент,като се уверяваме,че ще получи приятно и комфортно пътуване.

С наличните си над 1000 автомобила, оборудвани с модерна GPS-система, „Триумф Такси“ се утвърди като мярка за високо качество в изпълняването на таксиметрови превози.

Инвестициите в модерни софтуерни продукти позволиха на компанията да сведе до под 4 секунди средното време за обработка на заявките.

Бързото локализиране на най-близкия до клиента автомобил и системата за проследяване в реално време даде възможност на пътниците да контролират както ефективността на избрания маршрут, така и коректното формиране на крайната цена за превоз.

За да е пътуването сигурно и удобно, всеки автомобил преминава ежемесечно задължителен технически преглед. Средната възраст на автопарка на „Триумф Такси“ е 4 години. Всекидневното почистване и поддържане на всички превозни средства се следи стриктно. Автомобилите ни са оборудвани с работещи климатични системи, комплект за първа помощ, пожарогасител и всички задължителни предпазни средства. Колите, с които „Триумф Такси“ превозва своите клиенти, отговарят  изцяло на действащата в Република България нормативна уредба и се управляват от правоспособни водачи, притежаващи всички необходими документи.

Нашите водачи изпълняват служебните си задължения в изрядно служебно фирмено облекло, в готовност да съдействат на пътниците с информация, изпълнение на конкретно зададен маршрут и музика. Оказват помощ на клиентите и при товарене и разтоварване на багаж.

Автомобилите на „Триумф Такси“ се управляват от високо квалифициран екип от оператори в модерен Кол Център, изграден изцяло със средства на компанията.

С помощта на съвременни компютърни програми се проследява движението на всяка кола и изпълнението на зададения маршрут.

„Триумф Такси“ се ползва с доверието на най-големите икономически и обществени структури във Варна. Високото качество на превоза утвърди като сериозни партньори на компанията МБАЛ “ Света Марина” ЕАД, Летище Варна ,Делта Планет Мол, Мол Варна, големите чужди туроператорски фирми като MTS, Solvex, Holiday Shop и др., както и много хотели, ресторанти и казина в града и комплексите.

Верният избор на клиентите, които държат на бързо и качествено пътуване, са познатите номера: 052644444 ,0879644444, 0898644444, 0882644444 и на 0882644644

Triumf Taxi
Triumf Taxi
Най-бързо развиващата се таксиметрова компания в България!

Лесно, удобно и само с няколко клика колата е при теб...